Livet

Vill inte gå till jobbet

IMG_7100.PNG

Eller, rättare sagt, jag vill inte gå hemifrån och lämna dom här mysfisarna. Det finns absolut ingenting som slår en liten, varm och gosig pyjamasskrutt som vill kramas. Bara doften av nyvaken liten människa får ju en att släppa allt och gå och lägga sig igen. Men. Mamma fick stålsätta sig och gå ändå. Längtar redan hem igen. Dock vet jag att han inte alls doftar lika smarrigt när jag hämtar honom i eftermiddag – då är det mer av en gående sandlåda jag får en, visserligen lika mysig, kram av. Hoppas han aldrig blir stor! ❤️

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: