Livet

Ljusen är tända

IMG_7110.JPG
Lyktor kan man aldrig få för många av – blandat kommer dessa från Rusta, SIA, Dollar Store (det är den stoooora golvlyktan som Fredrik köpte för 200 kr på en tjänsteresa uppåt i landet – snacka om kap!), H&M och min fina Buddha kommer från Zelected by Houze

Nu brinner det ljus överallt. Mysigt värre. Att det blåser som attan ute gör det hela ännu lite bättre. Det är precis så här jag vill ha det just nu även om jag vet att jag kommer svära imorgon när man ska ut och iväg till jobbet. Höst (för ikväll känns det verkligen som höst) är liksom bara trivsamt på kvällen när man kan sitta just i en soffa med en filt och tända ljus. Höst klockan 7 på morgonen när man frusen och trött ska ut till en kall bil och åka till jobbet är en heeeelt annan (och vidrig) sak.

Men men, de hemskheterna tar vi imorgon. Nu njuter vi vidare av kvällen istället!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: