Hus och Hem

Nya blommor en trött söndag

Hej hej en ny vecka!

Vilken helg! Bröllop och massa skoj – bilder kommer ikväll när jag letat igenom allt.

Gårdagen blev som väntat väldigt lugn och trött (man är för gammal för såna här kalas numera. Hela söndagen är i ett sovande tillstånd). När jag hämtat upp Harry hos farmor hade vi en trädgårdsdag. Vi klippte gräset och rensade rabatten. När vi var klara var det liksom ändå inte riktigt bra. Det mesta har ju blommat ut och det blev liksom inte den där fina mysiga känslan som jag väntat mig. Så – vi hoppade in i bilen och tog en sväng till Blomsterlandet. Detta kom vi ut med!

IMG_7095.JPG

Efter plantering i krukor blev det en helt annan sak. Stora kryss och lite annat smått och gått i höstiga färger. Harry gillar att plantera så han hade ansvar för att hälla i jord och självklart vattna.

IMG_7096.JPG

När blommorna var klara och det blev fint såg man hur sunkigt uterummet blivit under sommaren. Det fick bli en rejäl städning där också. Lite piff saknas men nu börjar det ta sig. Ska se om jag får till resten ikväll så kommer det bilder på det också. Kan faktiskt längta lite till mörka höstkvällar nu. Igår vart det både lite kallt och mörkt tidigt så man med gott samvete kunde tända ljus och krypa upp i soffan under en filt. Jag vet att jag kommer ångra att jag sagt det här i januari när det varit mörkt och jävligt i flera månader men nu och ett tag framöver tänker jag njuta av hösten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: