Livet

Jag i lördags

IMG_1890

IMG_1897

japp, så där såg jag alltså ut i lördags när det gicks på bröllop. Fullkomligt älskar halsbandet som jag lyckades norpa åt mig sista exet av på Zara i somras. Klänningen är från Stockh lm/MQ och skorna är (som vanligt) från Vaga Bond. Verkar vara mitt skomärke det där, har ett gäng nu i olika färger och former. Väskan är gammal som gatan från H&M.

IMG_1931

Håret är för den uppmärksamme nyfärgat. Jag fick låta det vita solblekta spektaklet bli lite brunt inför hösten. Min egen färg blir bara mörkare och mörkare så det skulle aldrig gå att bleka det så ljust som jag hade nu. Det kändes faktiskt lite skumt att få det brunt men nu ett par dagar senare har jag vant mig och är riktigt nöjd med färgen. Lite lite fick jag lov att klippa men sparar tappert vidare. Någon gång måste väl även jag få till långt hår. Kanske.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: