Livet

Rustat barnen inför skol/dagisstart

Ikväll har den här mamman varit effektiv (och utnyttjat kuponger och kampanjer)! På mindre än en timma uppdaterades garderoberna. Båda killarna är nu rustade för höst.
IMG_7044.JPG

Ett gäng jeans och byxor till Viktor samt en jättefin mörkgrön höstjacka – allt från Kappahl. Som tur är kan han ha de flesta av sina tröjor ett tag till, det verkar som om benen är de enda som växt i sommar. Är det för övrigt bara Kappahl som gör snygga grejer för killar i storlek 140? Kollade dom andra butikerna och det var ju bara skit. Tighta fula jeans och märkliga koftor och sånt. Det är ju barn! Lite väl tidigt att se ut som en engelsk godsägare när man är 8 år…

Harry fick 3 par byxor av samma modell. Trist kanske men det är ju världens bästa byxa. Dragsko i midjan och mjukt fodrade. Som att ha mjukisbyxor fast det ändå är nåt att leka i. Återigen från Kappahl. Och så även tröjorna – älskar KAXS tröjor som har fina färger och passform och håller för många tvättar. Dessutom ekologisk bomull till bra pris.

Kappahl kör just nu 3 för 2 på alla barnkläder samt ett utskick med 25 % på en vara. Får man deras SMS finns dessutom en 25 % rabatt som man kan kombinera med 3 för 2. Blev en rejäl rabatt på min JÄTTEpåse.

IMG_7045.JPG

Till slut blev det ett par nya gympaskor till Harry – i storlek 29!?!? Snacka om storfotad kille. Han kommer stå stadigt på jorden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: