Träningen

Ut och röra på sig!

Mina solskensskor har fått sällskap av ett solskenslinne!

IMG_7034.JPG

Blir ”bara” en PW så här i starten efter semesterslöandet men det är bättre än inget. Får fint sällskap av Pia med vovve också så det blir nytta och nöje i ett.

Kika in senare ikväll – då kommer lite LCHF-vänligt gottis!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: