Livet

Kyligt imorse

Kände ni? Nästan så man frös lite i morse. Huga – sommaren går mot sitt slut!

Det gjorde att jag fick anledning till att använda en ny jacka. Eller kavaj. Eller nåt – vad är det egentligen? Snygg är den hur som och kommer bli en favvo i höst!

IMG_7028.JPGIMG_7029.JPG

Jackan lyckades jag sno åt mig på Zaras slutrea (wihoo!!) för ett par veckor sedan. Kändes fånigt att köpa jacka när det va sisådär 35 grader varmt men 70% rabatt får en på andra tankar! 😃

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: