Livet

Till mamma

Efter att ha åkt hela dagen, kommit hem, packat ur bil och husvagn, satt igång 3 tvättar, ätit, klippt och badat barn, kollat lördagsfilm med samma nu nybadade barn, nattat två sockerpigga vildar och till sist plockat undan igen är det nu äääääntligen dags för min tid. Och då är det extra superbäst att en rykande färsk glossybox landat i brevlådan under semestern.
IMG_7012.JPG
IMG_7016.JPG
Massa skoj. Och en katt. Sixten är ytterst nöjd över att vi är hemma. I boxen (som är snyggt USA-inspirerad) fanns lite smått och gott i form av mineralläppstift, överlack (grymt bra lack jag faktiskt haft förut), sminkpensel, saltvattenspray och ögonskugga på penna. Nya märken för mig så det ska bli kul att testa.

Vill du få en Box med vardagslyx hem i brevlådan varje månad kan du använda dig av denna länk!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: