Livet

Till mamma

Efter att ha åkt hela dagen, kommit hem, packat ur bil och husvagn, satt igång 3 tvättar, ätit, klippt och badat barn, kollat lördagsfilm med samma nu nybadade barn, nattat två sockerpigga vildar och till sist plockat undan igen är det nu äääääntligen dags för min tid. Och då är det extra superbäst att en rykande färsk glossybox landat i brevlådan under semestern.
IMG_7012.JPG
IMG_7016.JPG
Massa skoj. Och en katt. Sixten är ytterst nöjd över att vi är hemma. I boxen (som är snyggt USA-inspirerad) fanns lite smått och gott i form av mineralläppstift, överlack (grymt bra lack jag faktiskt haft förut), sminkpensel, saltvattenspray och ögonskugga på penna. Nya märken för mig så det ska bli kul att testa.

Vill du få en Box med vardagslyx hem i brevlådan varje månad kan du använda dig av denna länk!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: