Husvagnsliv

Sista dagen

20140808-093111-34271011.jpg

Då den här – sista dagen. Vi har fullt schemat till bredden för att hinna så mycket som möjligt. Dock började vi med en rejäl sovmorgon så vi ha precis ätit frukost.

Ungarna är på sitt jobb – dvs gå till soptunnorna med soppåsen. När dom är tillbaka tillbringar vi förmiddagen vid poolen. Sen är tanken att vi ska testa minigolfen som vi sparat på, grilla korv till lunch, gå till stranden, gå en sista gång på Harrys älskade minidisco och till sist när barnen sover är det dags att börja plocka ihop. Det tar sin tid så där har vi och göra resten av kvällen.

Sista dagen alltså. Vilken sommar vi har haft! Helt perfekt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: