Husvagnsliv

Solen är tillbaka

20140804-102040-37240052.jpg
Från nattsvart åskväder igår till strålande sol och tokvärme idag. Igår gömde vi oss i förtältet men idag blir det stranden. Vi har ju en dag kvar på sommarlandet men den spar vi lite på. Medan ungarna lirar fotboll efter frukost passar mamma på att lapa lite sol! Älskar semester och vi har en hel vecka kvar av njutning!

20140804-102040-37240425.jpg

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: