Husvagnsliv

Morgonsol med en morot

God Morgon!

Harry och jag startar tidigt idag – tvättstuga bokad redan klockan 7. Perfekt att ha tillgång till tvättmaskin när man inte har så stora ytor. Packar för ungefär 4 dagar när vi åker på husvagnssemester – sen är det bara att slänga in en maskin då och då. Mycket smidigt.

Vad som är ännu bättre med att vara först ut på morgonen är att hela campingen sover och allt bara ät tyst och galet vackert.

20140802-081550-29750688.jpg

Allt kanske inte är så vackert – kunde knappt titta i det starka ljusskenet – men bakgrunden är ju magisk i alla fall! 😉

20140802-081241-29561919.jpg

Någon som struntar i solen är den här killen. I soffan med sitt nya Frost-täcke. Kollar givetvis på Frost. Och äter en morot som Sven. (För den oinvigde är det renen i denna rulle)

20140802-081242-29562254.jpg

Nähä, koka lite kaffe då innan tvätten ska hämtas. Ser ut att bli badstranden idag så lite picknick ska förberedas också…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: