Husvagnsliv

Mot stranden

20140731-103726-38246174.jpg

Då är det dags att testa stranden. Semesterns än så länge bästa köp är den ihopfällbara STORA skrindan. ALLT får plats och mamma och pappa slipper bära. Love it!

Tyvärr kostar dessa pjäser en rejäl slant (som allt som säljs på campingbutiker) men den här är faktiskt värd sina pengar.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: