Träningen

Träningssällskap

20140727-113344-41624135.jpg

Medan åskan går gör vi armhävningar och situps på pilatesboll här hemma.

Och hör på det här! Jag ska få åka till IKEA idag!!! När man ska ha saker till nya husvagnen åks det tydligen glatt till stoooora varuhuset. Det är bara att tacka och ta emot! 😃

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: