Maten

Islatte LCHF

Det går ett par såna här om dagen nu i värmen! Idag är det liiite bättre men värmen är bytt mot kvavt fuktigt äckel istället. Ska trotsa ändå och ge mig ut på en PW.

20140727-100234-36154974.jpg

Lånade en fin bild från google för som synes nedan blir inte dessa gooda lattar särskilt snygga.

Till en latte

1 kall espresso (eller en halv kopp riktigt starkt kallt bryggkaffe)
1 dl röd mjölk
0,5 dl vispgrädde
0,5 tsk agave sirap
3 isbitar

I med allt i en blender och kör ett par varv. Häll upp i glas och njut! Galet bra!

20140727-100239-36159014.jpg

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

3 kommentarer

  • Anne

   Jag fuskar med just den – är extremt anti dom här läbbiga sötningarna. Tycker det är värt att använda något ekologiskt äkta socker istället för dom här kemiskt framställda konstiga sockersorterna. Men du har helt rätt – LCHF-mässigt är det såklart fusk 😃

   • Linnéa Runhage

    Ah I see! Dock är stevia naturligt det också, kommer från en växt. Finns att hitta mer eller mindre behandlat 🙂 kemiska sötningsmedel håller jag mig också långt borta ifrån 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: