Livet

Seeeeemester!

Ahhh härliga ledighet! Börjar dagen med en rejäl smoothie och en tur i spåret!

20140726-100457-36297426.jpg
Numera görs smoothie på turkisk yoghurt, mandelmjölk, en klick kokosolja, vaniljpulver och lite bär. Vansinnigt gott och mättar som en hel middag!

20140726-100457-36297774.jpg

Linnet var lagom en gång i tiden. Badar i det nu men kan inte med att slänga det. Dels är det underbart skönt och sen är det lite peppande att se hur hemskt det en gång var att det faktiskt PASSADE! Hejja mig!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: