Livet

Blötdjur

20140726-182743-66463666.jpg
Jag fick ge mig. Som en strandad val har jag legat i den där plaskdammen hela eftermiddagen. Harry har dock gillat upplägget med sällis i poolen 😃

Maten idag har bestått av kalla sallader och islatte. Har mixtrat med ett recept fram och tillbaka men tror mig ha hittat en bra combo. Recept kommer senare ikväll!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: