Livet

Försov mig sista dagen före semestern

Gahh! Sista dagen på jobbet FÖR ALLTID på min nuvarande position. När jag kommer tillbaka från semestern är det nya utmaningar som gäller. Spännande men samtidigt lite sorgligt och läbbigt. Det ligger sjukt mycket jobb bakom allt jag lämnar över till den nya tjejen (Som för övrigt är grym! Så trevlig och duktig!) och det har ju blivit lite av min baby. Det var sån kaos när jag började och jag har nu lagt ganska exakt 2 år på att få ordning på allt. Jag lämnar allt tryggt för att dyka rätt ner i massa nytt som ska struktureras och ordnas. Pirrigt!
Dessutom, som rubriken säger, så försov vi oss. Det GÅR ju inte att sova i denna värme. Jag älskar värmen men i natt var det att ta i. Vi vaknade med ett ryck sådär 1 timma senare än vanligt så det blev ruggigt snabba puckar för att komma iväg. Harry och Fredrik kunde ta det lite lugnare men mamma fick rusa!

20140725-121542-44142942.jpg

Lufigt och bekvämt blev dagens. Fredriks kommentar var att det är ”orättvist att du kan glida till jobbet i pyjamasbyxor”. Han är inte ett jättefan av dessa loose-fit byxor som, enligt mig, är typ bästa plagget på år och dagar. Har lite olika färger och de här är nog favoriterna. Kommer från H&M som jag tycker har fått till dom snyggaste modellen, eller i alla fall passar dom mig (som inte blev betrodd men en rumpa) bäst. Blusen är en oldie som även den är från H&M och sandalerna är årets skönaste, från Steve Madden.

Frukosten fick bli på jobbet. Som tur är har jag alltid nöd-mat där så det gick ingen nöd på mig. 🙂
Turkisk yoghurt, frysta blåbär och en rejäl näve kokosflingor på toppen. MUMS! Det här med LCHF till frukost har jag då inga som helst problem med. Finns hur mycket gott som helst att ta till!

20140725-121542-44142377.jpg

20140725-121542-44142563.jpg

Och så ett happyface på slutet. Såhär glad fick jag nämligen lov att bli på bild i morse. Harry drömde en mardröm i natt där mitt hår brann upp. Han kom in till oss vid 4-snåret och bara grät och grät. När han kom till Fredriks syster idag berättade han om det och blev JÄTTEledsen igen. Fick ett sms av Jenny där hon bad om bildbevis på att mammas hår inte brann. Mammas lilla hjärta. Det är inte så lätt att hålla koll på dröm och verklighet när man är 3 år. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: