Livet

Pussel inne och (o)sparade saker

Phuu! Jag älskar visserligen värme men det här är lite att ta i – om man inte ligger på en strand förstås. Både katterna och vi har hållit oss på undervåningen nu på eftermiddagen – där är det svalt och riktigt skönt!

Efter middagen har jag och Harry dykt ner i pussellådan och lägger det ena efter det andra. Just nu är det lite nostalgi då vi lägger ett av mina gamla pussel.

20140723-182432-66272857.jpg

20140723-182432-66272533.jpg

Mamma har verkligen sparat massa bra saker från jag var liten. Vi är betydligt sämre på att spara. Jag spar nästan ingenting, varken kläder eller leksaker. Det ungarna slutat leka med eller växt ur skänker jag via min mammas vän som ser till att det hamnar där det verkligen behövs. Hon jobbar via svenska kyrkan och skickar allt till både Estland och Lettland där behovet är enormt. Det känns så mycket bättre att en liten kille eller tjej där får Harrys urväxta overall från förra året än att jag ska lägga den på vinden i massa år där den inte gör någon nytta.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: