Maten

Halloumisallad med avokado och pinjenötter

IMG_1471

Kvällens andra recept från gårdagens middag kommer här.

En ruggigt god sallad som passade perfekt till grillat och är helt enligt LCHF reglementet. Enkel som attan att svänga ihop också vilket alltid är ett plus.

4 pers

1 bit Halloumi, stekt i lite olja 

1 påse Pinjenötter 50 g, torrostade i stekpanna med lite flingsalt

2 avokade

1 påse ruccola

1 knippe salladslök

Ja, sen är det bara att skölja, skära och lägga upp grönsakerna. På med Halloumibitar och sen toppa med nötterna.
IMG_1474

 

Det här receptet sprang jag på inne hos denna fina blogg.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: