Livet

5 dagar kvar

Måndag och en tröööött Anne. Vi hade gäster igår kväll och det var galet trevligt. Dock kom man i säng lite senare än vanligt vilket ju visade sig i morse. Men men, vad gör det? Jag har 5 dagar kvar till semester och framför allt 5 ynka dagar kvar på min tid som orderhäxa. Efter semestern väntar nya utmaningar vilket ska bli så vansinnigt kul! Tjoho!

20140721-134822-49702687.jpg

 

Tröttheten motades bort med en färgklick till topp och lite extra foundation. Toppen är Rom-shoppad på Zara och byxorna känns nog igen – varannan kotte har dom. Från H&M.

 

20140721-134821-49701612.jpg

Ikväll kommer det två grymma recept här på bloggen så håll utkik! En godsak och en grym sallad.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: