Livet

Edblad STAR gold

IMG_1463

Blev med en ny ring igår. Kunde inte hejda mig när det fanns en kvar i denna serie som egentligen utgått. En stjärna. I guld. Kan man ju inte missa. Ringen är från Edblad som gör vansinnigt fina smycken. Den här serien har ju som sagt utgått men jag hoppas på att hitta halsbandet eller armbandet ändå. Nånstans måste det väl finnas ett kvar till mig.

IMG_1464

Är ju så barnsligt förtjust i stjärnor. Och grodor. En fick vara smyckesställ till de här bilderna. 🙂

IMG_1468

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: