Livet

Drottning Anne

Har du sett filmen Frost? Om inte – gör det. Fantastisk!

Nån annan är fantastisk. Harry. Ljuvliga älskade barn! Jag kom precis ner från övervåningen – har duschat och fått på mig en klänning inför att vi får middagsgäster. Jag kliver in i vardagsrummet och Harry utbrister:

– Va vacker du är Mamma (detta säger han ofta numera. Även det ett citat ur filmen Frost)
– Du ser ut som Elsa! (Åhhh man tackar! Det är inte en dålig komplimang vill jag lova. Kände mig genast sååå mycket finare!)

20140720-170450-61490420.jpg

Likheterna är slående. Jo jag vet. Får höra det ofta 😃

Klänningen är ny och även om den inte håller kunglig nivå gillar jag den skarpt. Den är från Tiger.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: