Livet,  Maten

Frukost

Lördaaaaaag morgon.

Den absolut bästa morgonen på hela veckan. Vi gör, som oftast, extra god frulle på lördagar och så även denna dag. Ägg, bacon och hemstampad smoothie. Mums!

20140719-094031-34831352.jpg
Smoothie görs numera på turkisk yoghurt vilket är gudagott. Som sötning har jag använt min nya favorit – dadlar. Så god sötma och helt naturligt. Det är visserligen kolhydrater i men på en liter smoothie använde jag 3 dadlar så det kan jag leva med.

Gjorde även en omgång fröknäcke igår – recept kommer senare idag.

Lördagen idag = städdag hemma. Inte så kul kanske men vääääldigt välbehövt. Lite poolbad och sånt blir det också förstås. Man kan inte jobba bort en heeel lördag.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: