Livet

Guld & turkos

Fredag idag! Och sol – kan ju inte bli en dålig dag med den starten!

Dagens jag har utsläppt hår! Bara en sån sak. Inser att jag har det för sällan. Det är ju så galet enkelt att bara slänga upp den där tofsen. Men jag ska skärpa mig. Min frisör brukar bråka på mig för att håret blir extra slitet precis där snodden aaaaaalltid sitter. Trivdes inte heller så bra i utsläppt hår när jag vägde massa mer. Nu börjar jag vänja mig med att inte se ut som en uppblåst ballong så nu ska håret få vila lite mer. Utväxten börjar också blir hemsk men barret får stå ut tills efter semestern.

20140718-080220-28940575.jpg

Klänningen är en midsommarklänningen för 2 år sen. Från Haléns och finns faktiskt fortfarande i massa fina färger. Den har hållt för både tvättar och bajs. Japp. Harry bajsade ner mig när jag hade den – skitkul! (haha). Koftan är en favorit som jag säkert haft i 10 år. Den är från H&M vilket ju är lite av en sensation, deras kläder brukar ju inte riktigt hålla den kvalitén.

20140718-080220-28940917.jpg

Är lite extrafin på armen idag. Det är så galet kul med bling ju! Blandat från MQ, Bud to Rose, Guldfynd och Ur & Penn. Ännu en sak som håller bättre än väntat. Min klocka. Använder den mest hela tiden och den ser fortfarande ut som ny.

Fredagen kommer i övrigt bjuda på en tur in till stan hoppas jag. Vi är bjudna på kalas men vi har nyttjat barnvakter till både höger och vänster sista tiden så det blev en familjekväll istället. Min plan (ska bara delge F den sen och få honom med på banan) är att åka till stan och bara smyga runt och mysa. Kolla alla båtar, människor och annat kul. Äta nåt och kanske avsluta med en glass.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: