Livet

Blommig idag och Transformers 4 igår

20140716-095129-35489960.jpg

Blommar i en gammal klänning idag. Den här köpte jag för 4 år sedan i tron att jag kunde ha den. Big mistake! Kom inte ens i den. Nu – 20 kg lättare är det en helt annan sak. Klänningen är från H&M. Väskan från Roberta M är en favorit som används flitigt – vet dock inte om den kommit med på bild någon gång. Kilklackarna är även dom gamla älsklingar. De är från Vagabond och jag letar varje år efter ett par liknande svarta men det verkar vara omöjligt!

Hej onsdag!

Ohh idag var det två trötta som släpade sig ur sängen. Man är inte van att hänga på stan på vardagar. Men trevligt hade vi! En liten sväng på stan som visserligen endast resulterade i ett gäng påsar med nötter och bär från Hötorgshallarna och sen middag. Lata och biosugna som vi var blev det meze i kungshallarna. Himla gott dock! Det grekiska stället där är faktiskt himla bra. Men maten kom så i skymundan när vi väl kom till filmen. Den senaste Transformers.

20140716-094656-35216363.jpg

Så. Galet. Bra.

Visst, man måste gilla dessa filmer från början för att tycka om den. Det är ju trots allt jättemaskiner som slåss. Inte så krävande handling direkt. Men är man barnsligt förtjust i dessa gubbar och filmer sen innan kommer man ÄLSKA denna rulle. Kommer köpa den samma sekund den kommer ut och lägga den till samlingen med dom andra. Den här kommer ses om och om igen. Perfekt söndagsfilm eller förkylningssällskap. Det är fullt ös i 3 timmar utan en tråkig sekund. Mark Wahlberg som “tagit över” huvudrollen efter Shia LaBeouf gör (givetvis, även han är en favvo) en utmärkt insats. Massa nya robotar och en rätt snitsig historia gör att den här inte alls känns som bara en uppföljare utan en egen film. Självklart lämnades utrymme för YTTERLIGARE en film. Me so love it!

Transformers-Age-of-Extinction-poster-570x864

Kommentera

%d bloggare gillar detta: