Livet

Steve Madden

Lite kallare idag. Det gör mig inget – jobba som man ju ska. Harry hänger med farmor idag och ska sussa över där så ikväll ska jag och min man (har fortfarande inte vant mig att säga det) in till stan och vardagsdejta lite. Mysigt!

20140715-084108-31268421.jpg

Efter ett par veckor med kjol, klänning och shorts slog jag till på ett par långbyxor dagen till ära. Men sommar är det och då blir det sommarskor. Har aldrig varit ett fan av espadrillos men dessa från Steve Madden älskar jag! En kvällsdejt kräver ju lite bling så jag tog det största jag har. Fina smycken ska användas även till vardags, det är för sällan man går på fest så skulle man vänta på dessa tillfällen skulle allt man äger ligga och damma. Nej, använd allt och känn dig fin en vanlig sketen tisdag också!

20140715-084123-31283733.jpg

20140715-084124-31284183.jpg

20140715-084123-31283383.jpg

Blir alldeles av glad av färgerna på dessa skor! Det är skinn inuti men jag lägger i sommarsulor ändå. Det är några år sen jag (säkert typ sist av alla) hittade dessa underbara tunna sulor. De säljs i 6-pack på de flesta skoaffärer och passar i alla skor. De går att klippa till om skon skulle vara smal. Luktar fräscht gör dom också. Jag har sulorna Replace från Bandi i år och dom doftar i nån citrusvariant. När sommaren är slut är det bara att slänga sulorna och lägga undan skorna. När du tar fram dom året därpå är dom fortfarande som nya inuti. Himla smart och prisvärt!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: