Livet

Stor och liten på studs

cats

Det är lite skillnad i höjd men annars studsar dom på som två dårar båda två. Mamma och pappa som svettats en alldeles för lång stund för att få dit varenda jäkla fjäder, skyddsnät och annat nöjde sig med att sitta i skuggan och fota knäppisarna.

Har sakta men säkert börjat gå igenom alla bilder så det dyker upp lite små glimtar från semestern här vart efter. Nu är det dock dags att åka och storhandla. Tydligen är kyl och frys tomma när man varit borta i två veckor.

cats1

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: