Stor och liten på studs

cats

Det är lite skillnad i höjd men annars studsar dom på som två dårar båda två. Mamma och pappa som svettats en alldeles för lång stund för att få dit varenda jäkla fjäder, skyddsnät och annat nöjde sig med att sitta i skuggan och fota knäppisarna.

Har sakta men säkert börjat gå igenom alla bilder så det dyker upp lite små glimtar från semestern här vart efter. Nu är det dock dags att åka och storhandla. Tydligen är kyl och frys tomma när man varit borta i två veckor.

cats1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s