Livet

Dagens utflykt

Ännu en helt fantastiskt ljuvlig dag!

20140711-165321-60801327.jpg

Vi har en så helt galet bra semester – dag efter dag får vi njuta. Av ledighet, familjemys, sol, bad, glass och härliga utflykter. Dagens utflyktsmål blev fina ön Gräsö utanför Öregrund. Denna vecka har dom konstrunda på ön så vi har fått en rejäl dos tavlor, hantverk, smycken och annat skoj.

20140711-165526-60926758.jpg

Eftermiddagen har vi tillbringat på stranden och nu kör vi vilostund i bilen hem. Kvällen bjuder på grillmiddag och krocketturnering. Och såklart ett par avsnitt SOA som avslutning. Fredrik köpte säsong 5 till mig innan vi åkte ut hit till landet. En rejäl dos Jax Teller är verkligen krydda på moset på en semestervecka.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: