Livet

Frukost på sjön

20140709-170513-61513604.jpg

Mysigaste på länge. Med metspön och mask, korvbrödsmackor och solhattar tog vi fyrhjulingarna ner till sjön direkt när vi vaknade. Ut på en spegelblank sjö i strålande sol – kan det bli bättre. Fiskelycka hade vi också och ett tag nappade det på alla spön samtidigt. Harry drog upp den första och störta abborren – hans livs första!
När alla mackor var uppätna och hinken var full med fisk rodde vi hemåt igen. Ett par dopp för att svalka oss innan vi åkte hem och startade röken. Nu har vi en rejäl låda med nyrökt abborre till kvällsmackan.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: