Husvagnsliv

Rekord

God kväll!

Denna bild la min käre man upp på Facebook idag.

20140704-223850-81530225.jpg

Det man ser på bilden är alltså en mamma som ska till stranden med sina älskade söner och som hjälpsamt har blåst upp deras badbollar. Det som hände sen kan man ju ha olika åsikter om men jag tror inte att jag hade fått i närheten så många likes och kommentarer om jag hade haft bollarna i en ICA-påse. (Förmodligen hade inte heller grannarna i husvagnen bredvid, med åldern sisådär 93-döden, sett så livrädda ut. Dom kan missat själva uppblåsandet och kommit in i matchen när bollarna redan var på plats i mitt linne)

Oavsett är det ju skitkul att få så mycket uppmärksamhet så nu förstår jag helt och hållet alla småpinglor som säljer sin själ till satan (eller får pengar av pappa) till nya tuttar. Funderar skarpt på att kontakta någon svartlistad kirurg som kan tänka sig att stoppa in dom här gratis badbollarna från MAX innanför huden på mig. Det borde man väl kunna få gjort för det som är kvar av semesterkassan? Och visst är det så att jag sedan, tack vare de nya behagen, får ihop en extremt stor semesterkassa till nästa år?

Dags att packa ihop livet här – jag är ändå bannlyst efter dagens show – och åka hemåt imorgon. Over and out!

/Anne Nicole Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: