Husvagnsliv

Radioskugga

Vi lever. Eller det är fel. Vi njuter passar bättre! Såå härlig vecka som vi avslutar på en fantastisk campingplats. Vi bor i en ekskog men underbar utsikt över Hjälmaren. Vi utflyktar, shoppar (har köpt SÅ mycket fint), äter gott och badar. Tyvärr börjar vi vår färd hemåt imorgon men idag är det heldag på stranden som gäller.

Mottagningen är däremot så dålig att man inte kan få upp bilder från kamera. Mobilbilder är därför allt jag kan bjuda på. De ”riktiga” korten kommer senare…

20140704-095443-35683740.jpg

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: