Regnig natt och lite positivt svammel

20140629-011306-4386008.jpg
Mörkaste bilden ever men jag vågade inte tända – då lyser det rätt in hos Harry

Regnet fullkomligt vräker ner och vi ska precis krypa i säng. Väskorna är packade och imorgon drar vi iväg på en tur med husvagnen. Det kommer bli en utmaning att få in allt i vagnen om det här vädret fortsätter. Det är ju en del att packa. Åhh det ska bli så mysigt att komma iväg – känner mig lite som ett barn på julafton.

Om det stör att det är pissväder när vi ska campa? Nja, klart det är roligare med sol men vi har resurser för lite regn också. Semester handlar om mer än bara sol och bad. Det handlar om att vara tillsammans och ladda batterierna som familj och det gör man (eller vi i alla fall) precis lika bra med ett spel tillsammans i husvagnen som på en handduk på stranden. Allt handlar om inställning. Jag hade svårare för att se det positiva i det för ett par år sedan, då led jag om vädret var kasst. Jag blev bitter och en riktig surpuppa. Numera (och det tackar jag faktiskt till stor del alla många långa timmar hos min psykolog) ser jag annorlunda på saker och prioriterar på andra sätt. Nu skiter jag blankt i om det inte blev preciiiis som jag tänkt. Det blir bra ändå. I slutändan. Det gäller bara att lära sig se slutändan redan från början. Ehm, det där blev ett uttalande i Nalle Phu-anda men ni hajjar. Tack för mig och god natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s