Ordning och oreda i sjukstugan

20140618-082053-30053761.jpg

20140618-082053-30053428.jpg

 

Det ni ser på bilderna ovanför är mina söner som har ordning och reda på sina saker. Viktor anser tydligen att den där gröna högen är att ”lägga fram sina fotbollskläder” och röran på bilden med Harry är när han har ”städat och gjort fint” på kontoret.

Jo jag tackar… Då är det väl bara för mamman att kavla upp ärmarna och göra sitt. Men det får bli sen. Jag och Harry är hemma idag – lika hesa och snoriga båda två. Är jag förvånad? Nej. Inte alls. Det är ju långhelg och firande framför oss och det brukar vara då vi är som sjukast i den här familjen. Idag blir det film och mys i soffan tillsammans med alla medikamenter vi kan hitta på. Vi SKA åka husvagn i midsommar. Vi bara SKA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s