Livet

Long time no see

Ja, det var ju ett tag sen. Det var dessutom ett tag sen den här bloggen var igång som den brukar. Bröllop och annat skoj har tagit all tid. Nu väntar jag hem alla bilder från den stora dagen och sen kommer inläggen börja poppa upp. Jag har så mycket att visa – allt från min älskade klänning till allt pyssel och fix.

Nu i helgen var vi ju på landet och där är det som ni vet total radioskugga. Det är skönt men blir lite tråkigt efter ett tag – man har ju liksom vant sig vid sina sociala medier och bloggar. Börjar därför med att bildbomba lite från helgen – har ju mängder av bilder som fått ligga och gotta till sig i några dagar nu.

1

2

Undrar hur det kan komma sig att bilderna på mig alltid är hemska. Mycket märkligt. Tur att jag snart får alla redigerade och fixade bröllopsbilder så att även jag kan få vara snygg på ett kort!

Trots regn och rusk hade vi verkligen en kanonhelg. Vi var ute ändå och minsann kikade solen fram lite då och då. Landet är balsam för själen och det var en utvilad familj som kom hem i söndags. Idag har man ju jobbat igen och det kändes ungefär som om jag varit borta i ett par veckor – jäklar vad hjärnan somnar till efter ett par dagar i skogen.  Det gör ju absolut inte ett dugg att även denna vecka är kort – till helgen drar vi till lugnet igen. Men först ska vi hinna med studentmottagning, musikal i skolan, picknick med klassen, fotbollsträning, tjänsteresa och förhoppningsvis en sen middag med vänner. Just det – jobba ska vi göra också. Inga problem. Trippelbokningar är till för att lösas.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: