Livet

Orange hatt

cats

Finaste Harry i badartagen.

Den här killen har i princip legat i sin pool hela helgen. Nu är det dock måndag igen och dagis. Det är inga sura miner – han älskar att gå dit men han kastade ett par långa blickar mot Phu-pool-paradiset genom fönstret i morse ändå. Han älskar den där poolen. Och jag som tyckte vi skulle skita i att köpa den – tyckte det skulle vara smidigare med en vanlig bara. Snacka om att morsan inte fattar grejen.

Ny jobbvecka och det känns som om jag inte varit på jobbet på en månad eller två. En veckas semester går galet fort men det känns ändå som man varit borta en evighet från jobbet – vill inte ens tänka på mängden mail jag har när jag slår upp datorn om en stund..

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: