Enkelt och gott – färdiga kycklingspett

Jag är vanligtvis inte ett fan av färdigmat. Tvärtom är jag lite manisk med att göra allt själv från grunden. Men jag har ju då tillbringat allt för många timmar med en psykolog som lärt mig att inte stressa så även jag har insett det fina med genvägar. Tror inte jag kommer komma till det läge då jag ger barnen färdigpackade frysmåltider men denna alldeles strålande produkt tipsade min vän Ulrika mig om – färdiga små kycklingspett som tillagas från frysen i micron bara. Låter kanske inte som en hit men jag lovar – man blir positivt överraskad!

Photo 2014-05-26 17 34 01

De här små spetten finns på Willys (kanske på fler ställen?) och säljs i frysdisken. Det är en stor förpackning med 50 spett i varje och det finns nog ett par olika smaker också. Det är är en räddning för alla stressade föräldrar som vill få till en vettig middag på nolltid. Idag kom vi hem sent och både barn och vuxna var tokhungriga. I med en laddning ris i riskokaren och skära upp lite färsk vitkål och morot. När riset var klart skjutsar man in ett gäng spett i micron i ett par minuter och sen är det bara att hugga in.

Photo 2014-05-26 17 34 06

Harpan ÄLSKAR dessa spett och bara det att man får äta med händerna på en pinne gör ju att han äter dubbelt så mycket. Klockrent! Morötterna åkte i av bara farten. Det här är verkligen ett tips! Spring och köp.

page

Ja, det här med att få bilder på barnen går ju sådär ibland. Men han åt massa middag och det var det viktigaste! 🙂

2 reaktioner till “Enkelt och gott – färdiga kycklingspett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s