Livet

Nytt från Rom

IMG_0489

Här är resultatet av shoppingen i Rom. I alla fall mina saker. Fredrik var så snabb upp med allt ur väskorna så jag hann inte med. I min hög hittar man 2 väskor, 2 par skor, 3 sjalar, ett gäng toppar och 2 klänningar. Det är en salig blandning av torgfynd, sjalarna till exempel, och saker från butiker som finns hemma (tex Zara) och så lite italienska pryttlar på slutet. Jag hade kunnat handla HUR MYCKET SOM HELST – det finns såååå mycket fint. Dock skulle plånboken egentligen behövt vara större. Och väskan hem. Men men – nu när jag packat upp allt är jag jättenöjd med mina shoppingfynd. Lite bättre bilder kommer vart efter jag använder allt.

IMG_0490

2 kommentarer

 • popprinsessan

  Spännande!
  Gillar väskorna och hoppas få se mer av dem framöver 🙂
  Jag är sååå dålig på att köpa väskor. Jag kan liksom aldrig bestämma mig så då blir det ingen alls och jag går och dräller med mina gamla som är helt uppslitna.
  Kram

  • Anne

   Haha önskar jag hade det problemet – jag skulle kunna köpa huuur många som helst! Älskar väskor. Och skor. Och smycken. Ja, du ser problemet! 😘

Kommentera

%d bloggare gillar detta: