Livet

Mors dag

20140525-091900-33540364.jpg

Idag är det min och alla mammors dag. ❤️ Den här mamman fick sovmorgon och blev väckt med en stor puss och ”jag älskar dig mamma”. Det är precis allt man behöver för att bli lycklig ända ner i magen. Mitt stora hjärta är inte hemma men honom får jag pussa på om några dagar så jag ska nog stå ut.

Finfin frukost var framplockad så den här söndagen börjar på allra bästa sätt! Trots att väskor ska packas upp, massa tvätt ska tas om hand och storhandling för veckan ska göras känns det som om det kommer bli en alldeles strålande dag!

Ps. All kärlek till min egen mamma som läser det här uppe på landet. Du är bäst och jag älskar dig massor! ❤️

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: