Livet

10 %

Aldrig har jag blivit gladare över att hitta en kupong längst ner i plånboken som gav 10 % rabatt på ICA! Visste att jag fått nåt brev med kuponger för ett tag sen och minsann – sista dagen den gällde var idag! Tjoho!

20140525-124747-46067269.jpg

Den här storhandlingen blev galen. Känns som vi varit borta i ett par månader istället för en vecka. Nu kommer i alla fall kylen fyllas på och Harry fick ett gäng T-shirts och linnen till dagis. 3 för 2 på kläder blev ett kap och det fanns massa fint! Dagens tips om kidsen behöver uppgradera sommargarderoben.

Till mamma blev det nya blommor till altanen och pappa fick ett nytt munstycke till vattenslangen. Alla nöjda med andra ord!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: