Livet

En vecka som fru

Idag för en vecka sen exakt åkte jag till frisören för att få håret fixat till mitt bröllop. En vecka som gift. Lycklig är bara förnamnet!

20140524-083015-30615735.jpg

Buketten börjar vissna och kommer förmodligen bli slängd i eftermiddag men åhhh vilka minnen vi har. Längtar SÅ tills vi får alla bilder från fotografen!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: