Sista kvällen

Då är vi tillbaka på hotellrummet efter en sista sväng på stan. Det blev ännu en smarrig middag och gott vin. Ännu en runda bland alla turister och torghandlare. Ännu en liten påse som fick följa med hem. Och en sista titt på både spanska trappan och Fontana de Trevi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Precis när vi skulle gå hem kom en regnskur från ingenstans. Snacka om panik när alla skulle hitta skydd – vårt blev ett par minuter på Mc Donalds av alla ställen. Nu är vi tillbaka på hotellet och försöker hoppa igen väskorna. Dom är fyllda till bredden men vi klarar vikten med sisådär ett halvt kilo – ibland ska man ha marginalerna på sin sida. Flyget går mitt på dagen imorgon så vi får sova ut och äta frukost i lugn och ro. Himla skönt. Kanske dyker det upp nåt här på bloggen imorgon men om inte så är det Hej då från Rom – hörs hemma i Svedala igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s