Livet

Godbitar på armen

God morgon ny vecka!!

Det fina är att det är en kortvecka igen och en härlig långhelg som redan väntar runt hörnet!

Dock blir det några dagars jobb innan dess. En i familjen får nog tyvärr hålla sig hemma idag ändå – Viktora allergi är bedrövlig så det blir nog till att hålla sig inomhus för honom. Stackarn!

Idag har jag skuttat i ett par nya chinos från Lindex. Det är en sååå härlig känsla att kunna ha byxor med vanlig linning i ena storlek som faktiskt passar!

20140428-070203.jpg

Har även en nyhet på armen som jag tycker vansinnigt mycket om. Det stela armbandet med stjärnor är från MQ (älskar ju stjärnor i alla former).

20140428-070340.jpg

Klockan är också en favorit – från Triwa. Roséarmandet är från Snö och det tunna guldarmbandet är det smycke jag aldrig någonsin tar av mig. Det lilla hjärtat fick jag en gång i tiden av min första pojkvän. Det har hängt med under åren och numera har jag det på mig av ren nostalgi. Tycker det är lite gulligt – jag fick det när jag var 14 år…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: