Livet

Inför ägghelgen

Fick hem en låda från Lagerhaus idag. Himla smidigt att kunna beställa från hemsidan och få hem det på ett par dagar. Handlar man för över 300 kr är det dessutom fraktfritt. Me like! Jag skulle kunna shoppa på mig huuuur mycket som helst från denna alldeles underbara butik. Dom har ju sååå mycket roligt, fyndigt, fint, smart och användbart. Men man får hålla igen lite så jag plockade bort en hel del ur min varukorg innan jag klickade på köp.

IMG_0204

I lådan fanns lite fjädrar och annat jox till påsk men framför allt äggkopparnas äggkoppar – jag bara älskar dom. Det är som att äta ägg ur små marimekko-skålar. De kommer bli perfekta till påsk men också till vardags. Lite lyxfeeling över morgonägget liksom.

IMG_0206

Påskägg i alla ära men det går ju inte att få i något vettigt i dom. Till barnen försöker jag att inte bara ge godis utan istället lägga i tex kläder dom behöver eller någon leksak. Men lycka till att få i en grävskopa i ett påskägg. I år har jag löst det med dom här påsarna – ett litet ägg med godis och sen den här ägg-påsen med lite småsaker.

IMG_0208

Åhhh helt plötsligt längtar jag till Påsk. En högtid är på ingång – Love it!!

Lite tidigare dukningar från tidigare påskar finns här,  här och här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: