Mat

Ny Matkasse från Citygross

Bild

 

I måndags fick vi hem vår första matkasse från Citygross. Vi har tidigare testat Linas under en längre period och även en kasse från Mathem.se (har jag för mig att det var). Linas är bra men 5 måltider varannan vecka är för lite för att det ska löna sig både ekonomiskt och planeringsmässigt. Att ändå behöva handla för 9 dagar och komma på maträtter gör att både slutsumman och tiden drar iväg. Hos Citygross får man 5 maträtter varje vecka. Man kan välja att få hemkört eller hämta. Vi har framöver valt att hämta själva. Varje måndag kommer jag svänga förbi Citygross på vägen hem och plocka upp en ny låda. Detta till ett betydligt lägre pris än andra kassar. Tanken (för oss) är att hämta upp kassen och stödhandla frukost, frukt och lite annat samtidigt och på så sätt vara klar med hela veckans handling i ett nafs. Ett rejält extra plus är att vi utan extra kostnad kunnat välja laktosfri låda!

 

Än så länge har vi ju bara testat en enda måltid men den fick bra betyg från hela familjen. En thaiinspirerad fläskrätt med nudlar som hade riktigt god smak och innehöll mycket grönsaker.

Bild

 

Jag hoppas verkligen att Citygross matkasse håller bra kvalité nu. Det vi fick i denna kasse var kanon. Enbart svenska råvaror, färsk kyckling och riktigt fina grönsaker. En del var EKO vilket jag tycker är super!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: