Bakningen

Citronkaka med blå vallmo

Den här kakan befinner sig på omslaget på senaste numret av ICAx tidning Buffé. Det är en av mina absoluta favoritställen när det kommer till att hitta recept. I nästan varje nummer finns mänder av smarriga saker att baka och laga. Denna kaka är tänkt till en brunch och är således inte jättesöt. Den till först märkliga ingrediensen blå vallmo gör sig utmärkt i kakan. Fick toppbetyg vid fikat!
Den här gången gör jag det väldigt enkelt för mig – snor receptet direkt såhär. Bara rakt av. Är det svårt att se vad det står kan man istället klicka här.
Tills sist en stökig bild med smulor all over – men det var bara för att visa hur fin kakan är inuti med alla vallmofrön. Snåla inte med den syrliga glasyren och citronskalen på toppen – dom är verkligen kronan på verket för denna kaka.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

2 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: