Livet

Finbesök och en vanlig torsdagskväll

 
Den här sötfisen flyttade in hos oss ikväll. Visserligen bara för helgen men ändå! Himla mysigt med en vovve sådär ett par dagar. Den här goingen heter Tarzan och tillhör våra fina vänner P och A. Dom är i fjällen över helgen och då får vi äran att ha Tarzan. Den enda som inte gillar den här gästen är Sally. Hon lär inte komma fram från gömstället under soffan i första taget. Sixten därmot tycker det är fina fisken med en jycke i huset som man kan reta. 
 
I övrigt har det här varit en alldeles vanlig sketen torsdag. Jobb, våffelkalas med barnen och sen vikning av vidriga mängder rentvätt. Imorgon får vi städat här tack och lov! Finns inget bättre än att komma hem städningsfredagar och det luktar rent och fräscht i hela huset. Full fart mot fredag!!! 
 
Over and out

Kommentera

%d bloggare gillar detta: