Livet

Bänkmiddag

Ikväll är jag och Harry hemma själva. Pappa är ute och förlustar sig med en kompis. Harry var på ett bedrövligt humör när vi kom hem från dagis – trött som attan efter en dålig natt. Det var ingen som fick sova inatt tyvärr eftersom Harry vaknade sisådär en gång i kvarten. SNARK!
 
Så, när vi väl kom hem var det bara att lägga ner alla tankar på en nyttig och ordentlig middag. Med det där humöret gäller det att vara smidig och göra något kul. Vad hittar man då på för att få en 3-åring att äta middag utan att gnälla och kasta mat omkring sig? Jo, man gör pannkakor och äter middag på bänken. Rätt och riktigt? Inte alls. Men får man en glad liten kille som äter duktigt med middag. Jajamen!
 
Mamma – Harry 1-0
 
 
 

0 kommentarer

  • Farmor/ svärmor

    Jag tycker att det var ett väldigt klokt val. Det var kul för Harry och blev enklare för dig. Hade själv löst det så, sa pedagogen och gör tummen upppp

Kommentera

%d bloggare gillar detta: