Livet

Första tandläkarbesöket

 
I morse var Fredrik och Harry till tandläkaren. Den här killen är en modig liten man och det ska mycket till för att han ska banga på saker. Upp i stolen bara och räkna tänder och dona. Tänderna var fina och hela 20 stycken har han fått ihop. Dock syntes det att han är en stor älskare av sin napp. Men tandläkaren sa ajabaja så från och med idag är det slut. Mamma tror på hardcore-varianten så ikväll har det fällts tårar vid läggningen. Men jag vägrar – ungen må få tandställning för andra problem som kan dyka upp, det kan hända, men ICKE att han ska få hela munnen full med järnskrot för att vi inte hade ork och tålamod att ta bort nappen! 
 
(Med andra ord ligger morsan inte så bra till just nu men även det bör väl gå över kan man hoppas. Och det tog under 5 minuter innan han somnade så det var nog inte så jobbigt att vara utan den där gummiproppen ändå)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: