Livet

Harpan trampar Angry birds

 
Det har hänt igen. Jag har fått känna mig som världens sämsta mamma. Samma sak hände mig i höstas och jag trodde då att det aldrig skulle hända igen. För inte är det väl tänkt att en unge ska öka 4 (!!!!!!) storlekar i skor på ett år???
 
Harry växer. På ett ställe. Fötterna. Och SOM dom växer. Ungen kommer se ut som ett vandrande L innan det här är färdigt. I helgen klagade han på att han hade ont i foten. Vi tänkte att han vrickat till den på nåt vis. Men sen såg jag att hans nagel spruckit (vet ju visserligen inte om det har med skorna att göra men ändå) och kom på att jag skulle kolla om hans gummistövlar kanske var för små. Det var dom han haft på sig. Japp. Dom var för små. Lika stora som hans fot på pricken. Och hans vinterskor. Och hans gympaskor.
 
Skämsmössa storlek XXL på mamma och en paniktur till Stinsen fick bli lösningen. Ett par nya vinterskor kändes helt uteslutet i det här vårvädret (jag ignorerar HELT snön som föll igår) så det fick bli ett par Goretex-dojjor från Puma och dubbelt upp av Angry birds i form av gympadojjor och gummistövlar. Ungen drar ju alltså storlek 28 i skor numera. Pumaskorna är till och med 29 (!!!) men killen på Stadium hävdade att dom har väldigt små storlekar. (Det kan i och för sig vara så att han sa det för att lugna mamman med det förvånade och lite lätt skärrade utrycket i ansiktet).
 
Gummistövlar och gympisar är från Din Sko. Där har dom just nu 20% på köpet om man köper 2 eller fler par skor. Pumaskorna var på REA och är man medlem på Stadium är det just nu 10% rabatt på ett par sneakers. Dagens shoppingtips!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: