Livet

1 öre styck!

 
 
Ruskigt dålig bild men det gör det samma. Det är fyndet vi ska koncentrera oss på! EM möbler här i väsby ska stänga vilket är skittråkigt – jag gillar deras grejer. Stängning betyder dock REA vilket jag gillar ännu mer. I dag fick jag ett sms av min bästa svärmor som var på EM och såg att dom sålde ut värmeljus. I det här huset går det larviga mängder värmeljus så det blev sladd in på två hjul på vägen hem. Och minsann – en hel LÅDA värmeljus med 9 st 100-pack kostade 90 kr. Alltså det är ju typ gratis. Jag snodde snabbt åt mig två lådor (eller snodde och snodde – slet är ett bättre ord. 1800 värmeljus väger mer än man tror).  LYCKA!!!
 
 
Jag fick också med mig ytterligare 8 av dessa alldeles utmärkta små skålar. Det är ljuslyktor men jag använder dom faktiskt som dessertskålar. Dom är jättefina att servera pannacotta eller en mousse i. Jag har 4 sen tidigare och bannade mig själv att jag inte köpte fler den gången. Nu har jag 12 stycken och fler gäster än så är det väääldigt sällan vi har. KAP!
 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: